Δερμοαπόξεση - ClearSkin

Δερματολογικό Ιατρείο - Κλινική & Αισθητική Δερματολογία

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου : Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00πμ έως 8.00μμ
  Τηλ. : 210 57 57 490

Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση με κρυστάλλους ή διαμάντι αποτελεί την πιο σύγχρονη θεραπεία «καθαρισμού» του προσώπου. Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί μία από τις βασικές θεραπείες που εφαρμόζονται στην Κοσμητική Δερματολογία και είναι απαραίτητος για την υγιή όψη της επιδερμίδας. 

Για τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους  χρησιμοποιείται μια ειδική κεφαλή που εκτοξεύει χιλιάδες μικροκρυστάλλους οι οποίοι καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Απομακρύνουν τα «νεκρά» κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό. Επίσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας, λόγω του μηχανικού ερεθισμού που προκαλείται, της θερμότητας και της υπεραιμίας  που αναπτύσσεται, ενεργοποιούνται εξειδικεύμενα κύτταρα της επιδερμίδας, οι ινοβλάστες, και παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αντίστοιχα για τη δερμοαπόξεση με διαμάντι χρησιμοποιείται μια κεφαλή με ρινίσματα διαμαντιού που με μηχανικό τρόπο απολεπίζει τις επιφανειακές στιβάδες τις επιδερμίδας και αφαιρει τους ρύπους και τα «νεκρα κύτταρα». 

Ανάλογα με την περιοχή, τον τύπο του δέρματος και το πρόβλημα, ο Δερματολόγος επιλέγει την κατάλληλη κεφαλή. 

Η δερμοαπόξεση προσφέρει ένα βαθύ ιατρικό καθαρισμό μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, στήθος ή ράχη. Λειαίνει την επιδερμίδα, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες , μειώνει τις ουλές ακμής  και εξαφανίζει τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα. Προσφέρει λάμψη και συμβάλλει στον αποχρωματισμό των πανάδων και των δυσχρωμιών.