Ειρήνη Καπνιάρη - ClearSkin

Δερματολογικό Ιατρείο - Κλινική & Αισθητική Δερματολογία

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου : Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00πμ έως 8.00μμ
  Τηλ. : 210 57 57 490

Ειρήνη Καπνιάρη

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο όπου και ολοκλήρωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση στο 4ο Γενικό Λύκειο. 

Το 1999 πέρασα με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων απ΄ όπου και αποφοίτησα το 2005 με βαθμό Λίαν Καλώς. 

Το 2007 υπηρέτησα ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Σπολάιτας, Κ.Υ. Αμφιλοχίας και στη συνέχεια εργάσθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου ως ειδικευόμενη Παθολογίας. Από το 2009 ζω στην Αθήνα. Εδώ ξεκίνησα και ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων του Π.Γ.Ν. Αττικόν και έλαβα τον τίτλο του ειδικού Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου το 2018.  

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας μου είχα την ευκαιρία να επιλεγώ και να παρακολουθήσω στο εξωτερικό δύο courses της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας σχετικά με τη Δερματική Ογκολογία και Δερματοσκόπηση στο Graz, Αυστρία καθώς και τις Παθήσεις και Χειρουργική Ονύχων στη BolognaΙταλία.  

Σήμερα κατέχω θέση Ακαδημαϊκού Υπότροφου στη Β’ Δερματολογική Κλινική του Αττικού Νοσοκομείου, όπου και ασχολούμαι με το αντικείμενο της Ψωριασικής Νόσου, καθώς και την εκπαίδευση ειδικευομένων και φοιτητών. Συμμετέχω σε ερευνητικά πρωτόκολλα και μελέτες που αφορούν κυρίως στην Ψωρίαση και τα Δερματικά Λεμφώματα. 

Είμαι υποψήφια διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο διατριβής την «επίδραση της θεραπείας με κλασικούς και βιολογικούς παράγοντες στο καρδιαγγειακό σύστημα σε ασθενείς με Ψωρίαση και Ψωριασική αρθρίτιδα». 

Κατέχω δύο μεταπτυχιακά διπλώματα με τίτλο: 

¨Νεοπλασματική Νόσος στον Άνθρωπο. Κλινικοπαθολογοανατομική προσέγγιση¨ (Άριστα 8.7) 

¨Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία¨ (Άριστα 9.55) 

Είμαι συγγραφέας δύο μονογραφιών με θέμα τη Δερματοσκόπηση του Μελάνωματος του Δέρματος και τη Δερματοσκόπηση του Μετατυπικού Βασικοκυτταρικού καρκινώματος καθώς και άρθρων δημοσιευμένων σε επιστημονικά περιοδικά. 

Παρακολουθώ τακτικά Επιστημονικά Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχω ενεργά με αναρτημένες ανακοινώσεις και ως προσκεκλημένη ομιλήτρια. 

Είμαι παντρεμένη με τον Καρδιολόγο Προκόπη Παπαδημητρίου και μητέρα της Μυρτώς και της Λυδίας! Την αγάπη μου για την ιατρική την χρωστώ στους γονείς μου Θεοκτίστη Παλιβάνη Παιδίατρο και Θανάση Καπνιάρη Παθολόγο που με πίστη και αγάπη στους ασθενείς τους υπηρέτησαν το λειτούργημά τους. 

Στόχος μου και επιθυμία μου να ακολουθήσω άξια το παράδειγμά τους.