Δώρα Κωνσταντάρα - ClearSkin

Δερματολογικό Ιατρείο - Κλινική & Αισθητική Δερματολογία

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου : Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00πμ έως 8.00μμ
  Τηλ. : 210 57 57 490

Δώρα Κωνσταντάρα

Η Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος Δώρα Κωνσταντάρα του Ηλία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.
Το 1997 πέτυχε με Πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 2003 με βαθμό «Λίαν Καλώς».
Το 2004 υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Παπαδάτου, Κ.Υ. Αμφιλοχίας για 1,5 έτος.
Ακολούθως εργάσθηκε ως υπεύθυνη θεραπειών Laser και Αισθητικής Ιατρικής σε Κέντρο Αισθητικής του Αγρινίου για 2 χρόνια. Παράλληλα συνεργαζόταν με την ιδιωτική Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου και παρείχε ιατρικές υπηρεσίες στο πρόγραμμα του Δήμου Νεάπολης «Βοήθεια στο σπίτι».

Εκπόνησε το πρώτο κομμάτι της ειδικότητάς της στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας το 2008. Από το 2009 και για 4 έτη εργάσθηκε σε Δερματολογική-Αισθητική Κλινική με αντικείμενο τα Laser (αποτρίχωση-αντιγήρανση) και την κοσμετολογία προσώπου-σώματος. Εκπαιδεύτηκε στη χρήση Laser μηχανημάτων μέσα από σεμινάρια και workshops των αντιπροσωπευτικότερων εταιριών του κλάδου και απέκτησε άριστη γνώση χειρισμού συστημάτων Laser Alexandrite, Fractional ablative and non ablative, ND-YAG, RF.

Το 2012 ξεκίνησε την άσκησή της στην ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στο Δερματολογικό Τμήμα το Γενικού Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα- Άγιος Παντελεήμων και από το 2014 συνέχισε την ειδικότητα στην Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Αφροδίσιων και Δερματικών Νοσημάτων του Π.Γ.Ν. Αττικόν, απ’ όπου και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας το 2016. Εκπαιδεύτηκε στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία, στην Παιδιατρική Δερματολογία, στην Ιστοπαθολογία δέρματος, Ανοσοδερματολογία, στη λήψη βιοψιών δέρματος, στη Δερματοχειρουργική και χειρουργικη ονυχων, καθώς και στη Δερματοσκοπηση. Επίσης συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες που αφορούσαν την ψωρίαση.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ως Επικουρικός Ιατρός στο Δερματολογικό Ιατρείο του ΠΕΔΥ Περάματος με απόσπαση και στο Δερματολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Η Αγία Βαρβάρα- Άγιος Παντελεήμων» με το βαθμό της Επιμελήτριας Β’, όπου συμμετείχε στα Εξωτερικά Ιατρεία, στις εφημερίες και στην εκπαίδευση ειδικευομένων Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Από τον Δεκέμβριο του 2018 σε συνεργασία με την αξιότιμη συνάδελφο Ειρήνη Καπνιάρη παρέχει τις υπηρεσίες της στην Δερματολογία Αφροδισιολογία και Αισθητική Δερματολογία στο Ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο τους CLEAR SKIN με πίστη στην ιατρική, αγάπη στους ασθενείς και κοινό στόχο το «Ωφελέειν ή μη βλάπτειν»

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης, της European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοχειρουργικής.

Παρακολούθει διαρκώς συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού με σκόπο τη συνεχή ενημέρωση και άρτια κατάρτισή της στον τομέα της κλινικής δερματολογίας και των εξελίξεων στην αισθητική και χειρουργική δερματολογία.