Άρθρα - ClearSkin

Δερματολογικό Ιατρείο - Κλινική & Αισθητική Δερματολογία

Ωράριο λειτουργίας ιατρείου : Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00πμ έως 8.00μμ
  Τηλ. : 210 57 57 490

Άρθρα

HPV

HPV: Συμπτώματα και Αιτίες

Οι HPV (ιοί των ανθρώπινων θηλωμάτων) αποτελούν μια ομάδα ιών που παρατηρούνται πολύ συχνά και αποτελούν μαζί με τον έρπητα των γεννητικών οργάνων τα συχνότερα σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα. Η οικογένεια των HPV ιών περιλαμβάνει πάνω από 100 υποτυπους, με διαφορετικό δυναμικό και επικινδυνότητα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο ανησυχούμε για τον HPV είναι αφενός η μετάδοση του από άτομο σε άτομο και αφετέρου το γεγονός ότι ορισμένοι υποτύποι μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στη γυναίκα.

Read More
ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ

Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης (ΤΒ), στις 24 Μαρτίου 2024, συνεχίζεται με το θέμα “Ναι! Μπορούμε να τερματίσουμε τη φυματίωση”. Η φυματίωση εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ανησυχητική αύξηση της ανθεκτικής στα φάρμακα φυματίωσης.

Read More
psoriasi

Ψωρίαση: Μπορούμε να τη θεραπεύσουμε;

Η Ψωρίαση ΔΕΝ είναι μεταδοτική, είναι όμως μία χρόνια πάθηση με υφέσεις αλλά και εξάρσεις. Έτσι, στον ίδιο τον ασθενή, μπορεί να εξαπλωθεί από μια περιοχή του σώματος σε μια άλλη, ιδίως χωρίς έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία. Αποτελεί επίσης μία δυνητικά συστηματική νόσος με συμπτώματα και από άλλα όργανα του σώματος, συχνότερα τις αρθρώσεις.    […]

Read More